Buurtbus in Heuvelland rijdt volgens dienstrooster

Voorpagina » Toerisme » Buurtbus in Heuvelland rijdt volgens dienstrooster

De treinstaking van maandagochtend heeft geen invloed op de dienstregeling van de buurtbus lijn 791 en 793 resp. Margraten-Valkenburg-Meerssen en Margraten-
Banholt-Eijsden.
NS verwacht maandag 18 maart in de ochtend landelijk hinder voor treinreizigers, omdat een deel van de NS-medewerkers zich aansluit bij de landelijke acties voor een pensioenakkoord. De vakbonden FNV, CNV en VVMC geven aan dat vanaf de eerste trein tot 07.06 uur geen treinen rijden. “Afhankelijk van het aantal standplaatsen van waaruit actie wordt gevoerd kan dit potentieel de hele dag grote hinder geven naar onze reizigers stelt NS in een verklaring.
De vakbonden FNV, CNV en VVMC lieten donderdag weten dat ze in elk geval op de standplaatsen van Den Helder, Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Hengelo, Enschede, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en , Heerlen zullen oproepen het werk neer te leggen. “De verwachting is dat het aantal standplaatsen nog zal uitbreiden” aldus de bonden toen. Nadere informatie is er niet.
Foto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Woningen voor ouderen en starters in Limburg

"Wat hangt ons nog boven het hoofd"

Volgend bericht →