Buurtbus zoekt nieuwe chauffeurs.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Buurtbus zoekt nieuwe chauffeurs.

Vrijwilligerswerk met kleine vergoeding.Het Buurtbusprojekt Valkenburg aan de Geul/Eijsden-Margraten is met spoed op zoek naar enkele chauffeurs (vrijwilligers).
Kandidaten – mannen en vrouwen – die woonachtig zijn in de gemeenten Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Meerssen of directe omgeving, in het bezit zijn van een rijbewijs B, bereid zijn enkele uren per week te rijden en uiteraard klantvriendelijk zijn, kunnen zich hiervoor aanmelden.
Een telefoontje naar P. Heuts, tel 06 250 365 00 of J. Heidendal, tel: 043 458 19 70 volstaat om een aanmeldingsformulier te krijgen. Na retournering van dit formulier wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiging van het bestuur van de Stichting Buurtbus. Daarna volgt eventueel een rijtest en een keuring.
Vrijwilligers van het buurtbusprojekt krijgen een aantrekkelijk vrijvervoersbewijs van VEOLIA, eventuele vergoeding van de reiskosten woon/werkverkeer, enkele aangename gezamenlijke activiteiten en een leuke kerstattentie.

← Vorig bericht

NIEUW !!! Kinderserie op Tv Valkenburg.

Géén achteruitgang kwaliteit zorg door bezuinigingen.

Volgend bericht →