Camping Den Driesch heropent op 26 november

Voorpagina » Nieuws » Camping Den Driesch heropent op 26 november

De nieuwe eigenaar van Camping Den Driesch, Peter Gillis van de Oostappen Groep Vakantieparken, heropent de camping voor gasten vanaf vrijdag 26 november a.s. Via zijn website laat hij het volgende weten: “Wij hebben besloten om Camping Den Driesch voorlopig op identieke wijze voor te zetten als locatie voor campers, kampeerders met uitzicht over het centrum van Valkenburg.”

Peter Gillis over de beslissing: “Ik ben zelf natuurlijk enthousiast camperaar, waardoor ik toch heb besloten om deze unieke locatie op deze manier te behouden. Er zijn wel plannen om na het seizoen van 2022 extra verhuurmogelijkheden te realiseren. Dit zal uiteraard in goed overleg met de gemeente Valkenburg aan de Geul gebeuren.”

Op 1 november maakte Gillis bekend de camping Den Driesch gekocht te hebben en er 150 chalets te bouwen. Op dat plan ontstond via social media nogal wat reuring. Uit naavraag van TV Valkenburg bij de gemeente bleek dat er nog geen bouwplan was ingediend. Tijdens de begrotingsvergadering van afgelopen dinsdag maakte wethouder Vankan duidelijk dat Gillis een kennismakingsgesprek met burgemeester Prevoo heeft gehad. Vankan zei nog geen plannen gezien te hebben en de aanvrager gelijk te behandelen als alle andere aanvragers met bouwplannen.

Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Uur van de waarheid nadert voor bouw Croix de Bourgogne

Vastelaovesactiviteiten in Valkenburg aan de Geul gaan vooralsnog door

Volgend bericht →