Camping Den Driesch nog steeds gesloten

Voorpagina » Nieuws » Camping Den Driesch nog steeds gesloten

Op de deur van Camping Den Driesch op de Heunsberg hangt sinds 30 mei het bericht “tot nader bericht gesloten”. Navraag bij de gemeente leert dat het bedrijf dat gerund wordt door Peter Gillis – bekend van ‘Massa is kassa’ – drie maanden geleden een exploitatievergunning voor de camping heeft ingediend. Momenteel is deze aanvraag in behandeling. Lees hier meer over de behandeling van de uitbreidingsplannen.

Peter Gillis, foto youtube

Nieuwe exploitatievergunning
Op 1 november vorig jaar maakte TV Valkenburg bekend dat Peter Gillis de camping op de Heunsberg had gekocht. De camping kreeg een nieuwe naam: ‘Stadsresort Valkenburg’ en zou vanaf 8 april 2022 opengaan voor gasten. Dat gebeurde niet. Nu blijkt dat pas een maand voor de geplande opening een exploitatievergunning is ingediend bij de gemeente.

Geen aanvraag ingediend
Allerlei geruchten over de wijze waarop Gillis de camping zou inrichten, deden de ronde. De lokale politiek kwam in actie en vroeg wat de mogelijkheden zijn binnen het bestemmingsplan. Nu blijkt na vragen van TV Valkenburg dat nog geen formele aanvraag bij de gemeente met betrekking tot uitbreiding is ingediend.

← Vorig bericht

Lezing over 75 jaar vrede in Limburg

Bergse Tutte organiseren speurtocht

Volgend bericht →