Carlo Vankan gaat coachrol vervullen

Voorpagina » Nieuws » Carlo Vankan gaat coachrol vervullen

Vertrekkend wethouder Carlo Vankan (AB) gaat vanaf dinsdag nieuwe Algemeen Belang-raadsleden en de nieuwe fractievoorzitter Veerle Marx begeleiden. Dat laat hij weten in een persbericht. Vankan zet zijn politieke carrière binnen de gemeenteraad voort als raadslid en plaatsvervangend fractievoorzitter bij AB. “Daar zit voor mij een mooie uitdaging in die ik graag oppak,” aldus de scheidend wethouder. “De afgelopen 8 jaar was een mooie, boeiende en leerzame periode maar het is nu tijd voor iets anders. Bovendien verdient mijn gezin meer aandacht dan ik het de afgelopen jaren heb kunnen geven.”

Carlo Vankan

Carrière
Carlo Vankan is 8 jaar wethouder waarvan 4 jaar loco-burgemeester geweest. Hij zat in diverse landelijke, provinciale en regionale overlegorganen zoals de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), de Ministeriële Beleidstafel Wateroverlast en het Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Ook was hij dagelijks bestuurslid van de Regionale UitvoeringsDienst (RUD).

De gemeente Valkenburg aan de Geul biedt de afscheidnemende wethouder een receptie aan die op donderdag 23 juni van 16.00 tot 20:00 uur in hotel Voncken aan het Walramplein plaatsvindt.

← Vorig bericht

VIDEO Verse bloemen bij start zomerseizoen

Meer alcoholcontroles in het Heuvelland

Volgend bericht →