Carnavalsweekeinde van CV de Böschule.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Carnavalsweekeinde van CV de Böschule.

Op 3, 4 en 5 januari.In het weekeinde van 3, 4 en 5 januari luidt de carnavalsvereniging de Böschule uit Sibbe in gemeenschapshuis de Blokhut de carnaval in.
Op vrijdag 3 januari wordt om 19.45 uur gestart met de galazitting. Diverse Suuber artiesten verlenen hieraan hun medewerking. Tijdens deze avond zal ook bekend worden wie de opvolger wordt van prins Harie en als de nieuwe prins van carnavalsvereniging de Böschule geïnstalleerd zal worden.
Op zaterdag 5 januari start vanaf 20.11 uur het prinsenbal. Waarbij diverse carnavalsverenigingen en artiesten aanwezig zullen zijn. Ook de inwoners van Sibbe en IJzeren zijn op deze avond van harte welkom. Tevens bestaat op deze avond de mogelijkheid om de nieuwe prins te feliciteren met zijn uitverkiezing.
Het weekeinde wordt op zondag 6 januari vanaf 14.11 uur afgesloten met de jeugdzitting. Deze zitting zal, zoals gebruikelijk, in zijn geheel verzorgd worden door eigen Suuber jeugd artiesten. Prins Tristan zal tijdens de zitting plaats moeten maken voor zijn opvolger. Tevens treden De Proomi Bröör voor het voetlicht. De muziek is in handen van de Dj’s Robert en Ronald.

← Vorig bericht

December: stormachtige en zonnige maand.

Nieuwe prinsen voor het seizoen 2014.

Volgend bericht →