CDA keurt handelwijze contractafsluiting ten zeerste af

Voorpagina » Nieuws » CDA keurt handelwijze contractafsluiting ten zeerste af

De CDA-fractie in de raad keurt de handelwijze van verantwoordelijk wethouder Remy Meijers om de raad niet in te lichten over een afgesloten contract ten zeerste af. De fractie heeft dit moeten vernemen uit de media.

Ten zeerste afkeuren
Fractievoorzitter Math.Knubben schrijft in de brief: “Met verbazing hebben wij via TV Valkenburg kennis genomen van een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Sport- en Beweegbedrijf Negen BV. Niets ten nadele van Negen BV, want dat kennen we niet eens. We zijn voortal verbaasd over het feit dat het college dan wel de verantwoordelijke wethouder de raad noch de raadsadviescommissie hiervan op de hoogte heeft gesteld; een handelwijze die we ten zeerste afkeuren.”

Publicatie
TV Valkenburg publiceerde onlangs dat Negen BV, het grootste sport- en beweegbedrijf van Zuid-Nederland, alle activiteiten overneemt van de gemeente Valkenburg aan de Geul die gericht zijn op het ondersteunen van verenigingen en het stimuleren van sport en cultuur. Tevens zijn de drie combinatiefunctionarissen van de gemeente vanaf 1 februari in dienst getreden bij Negen.

Foto gemeente Valkenburg aan de Geul

← Vorig bericht

Alternatieve stembureaus vormen probleen voor ouderen?

VIDEO Ooggetuigen watersnoodramp doen hun verhaal

Volgend bericht →