CDA-raadslid Marij Verheggen-Penders overleden

Voorpagina » Nieuws » CDA-raadslid Marij Verheggen-Penders overleden

CDA-raadslid Marij Verheggen-Penders is in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 september overleden. Zeer recent kreeg ze klachten. Mevrouw Verheggen is 65 jaar geworden.

Net met pensioen
Ze zat veertien jaar in de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul voor het CDA. In totaal twee perioden. De eerste van 2002 tot 2014 en de tweede periode na de laatste verkiezingen in maart 2018.
Marij Verheggen was nauw verbonden met de parochie van de H.Monulphus- en Gondulphus in haar woonplaats Berg & Terblijt.

Zeer betrokken met andere mensen
Na de middelbare school studeerde ze HBO-maatschappelijk werk. Van 1977 tot heden heeft ze gewerkt als maatschappelijk werker in diverse functies, onder andere als reclasseringsambtenaar en als casemanager/behandelaar in de ambulante verslavingszorg bij “Mondriaan voor geestelijke gezondheid te Heerlen”. Van 2008 tot juli 2017 is Mary Verheggen naast haar werk als hulpverlener lid van de ondernemingsraad geweest, waarvan 6 jaar voorzitter. Vorige maand – augustus – is ze vanuit haar werk bij Mondriaan met pensioen gegaan.

Uitvaart
Marij Verheggen wordt dinsdag vanuit haar parochiekerk van Berg & Terblijt begraven. De uitvaartmis begint om 10.30 uur. De uitvaart wordt in verband met corona in besloten kring gehouden. Voorafgaand aan de H. Mis zal om 10.15 uur de rouwstoet Marij Verheggen vanuit thuis naar de kerk brengen. Eenieder die een laatste groet aan haar wil brengen, kan dat doen door langs de route van de rouwstoet te gaan staan. Aansluitend kunt u een gedachtenisprentje ontvangen op het kerkplein.

← Vorig bericht

Waterleiding VV Berg’28 kan het ieder moment begeven

Update plan Croix de Bourgogne wordt gepresenteerd

Volgend bericht →