CDA roept inwoners op glasfiber te nemen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » CDA roept inwoners op glasfiber te nemen.

CDA schrijft “dat het u geen geld kost”.De CDA-fractie in de Valkenburgse gemeenteraad adviseert alle inwoners die glasvezel kunnen aanschaffen dit ook te doen. Het CDA vindt, met het oog op de toekomst, het van het grootste belang dat glasfiber nú in Valkenburg aan de Geul wordt aangelegd.

Daarvoor voert zij de volgende argumenten aan:

1) U kunt glasfiber laten aanleggen tot in uw woning zonder dat U NU een abonnement hoeft te nemen. Het kost U dus géén geld zolang U geen gebruik van de glasfiber maakt. Nu glasfiber aan laten leggen is dus GRATIS !!

2) U kunt van uw huidige internet- en kabelaansluiting bij uw huidige provider gebruik blijven maken, zolang U dat wil. U mag die glasfiber in uw huis net zo lang ongebruikt laten liggen als U wil.

3) Als U de glasfiber nu GRATIS laat aanleggen telt uw aansluiting mee voor de 30 %-norm die Reggefiber hanteert. Daarmee helpt U mee Valkenburg aan de Geul aan te sluiten op de digitale snelweg ZONDER dat U dat geld kost !

4) Laat U dus niet weerhouden door allerlei-aansluit-horror verhalen: Schrijf U deze week in voor glasfiber en abonneer U nog even nergens op. Naderhand gaat U op uw gemak bekijken welke diensten U wil afnemen.
5) Als we de 30 % niet halen zal het vele jaren duren voordat Valkenburg een nieuwe kans krijgt.

6) Als de glasfiber in enkele Valkenburgse kernen ligt, zal Reggefiber sneller glasfiber in de andere kernen gaan aanleggen.

7) Glasfiber wordt onmisbaar voor tal van toepassingen voor de leefbaarheid. Een voorbeeld is een zeer snelle video- geluids- en medische verbinding van tal van camera’s en medische diagnostische apparatuur in een woning waar een ziek hulpbehoevend persoon woont.

De inschrijftermijn eindigt op zaterdag 26 januari a.s.
Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

€ 400,= bijelkaar gespeeld voor Srebrenicajeugd.

Keuze dit jaar uit twee vastelaovesposters.

Volgend bericht →