Centrum Valkenburg moeilijker bereikbaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Centrum Valkenburg moeilijker bereikbaar.

Ingaande maandag 9 januari a.s.Maandag 9 januari start fase 1 van het Centrumplan met de renovatie van de Reinaldstraat met herinrichting en aanleg van de nieuwe riolering. Dan wordt ook de omleidingsroute via de Hekerbeekstraat van borden en stoplichten voorzien.
Vrijdag 6 januari worden ca. 450 brieven met belangrijke informatie aan de inwoners verzonden. Wekelijks wordt via de lokale media website gemeente, Tv Valkenburg, Dagblad de Limburger en Heuvelland Actueel een update gegeven van de werkzaamheden en weekplanning.
Iedere ochtend is een bespreking van het projectteam en iedere dinsdag van 15.00 tot 16.00 is een spreekuur in pand Zink op het Th.Dorrenplein voor inwoners met vragen/opmerkingen. Dagelijkse aanspreekpersonen zijn Jos Bauer (van de gemeente), Ruud Louwen (van de aannemer), Margriet Smeets (bewoner Reinaldstraat) en Frank Schoonbrood (voor bewoners Hekerbeek).
Via de basisscholen (Plenkert, Stella maris) wordt een ouderbrief verspreid. Verkeersregelaars worden ingezet voor schooljeugd en later voor verkeers-begeleiding op knelpunten.
Afronding van de 1e fase is voor carnaval gepland mits de weersomstandigheden dit toelaten. Extra Parkeerplaatsen worden er aangelegd bij het politiebureau aan het villa Via Nova-terrein.
Supermarkt Albert Hein in de Louis van der Maesenstraat blijft altijd tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor klanten.
Foto Hein Reuters, Tv Valkenburg © 2012

← Vorig bericht

Presentatie sfeerverlichting voor centrum.

Centrum Valkenburg blijft steeds bereikbaar.

Volgend bericht →