Clubkampioenschappen 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Clubkampioenschappen 2007

In de maand december worden traditioneel de clubkampioenschappen afgewerkt.Dit resulteerde bij de senioren in een finale 8 kamp (Robert Kengen was geblesseerd) die werd j.l.zaterdag afgewerkt.
Tevens werden op deze dag de prijzen aan de jeugdclubkampioenen uitgereikt en ook werden de 2 jeugdteams die kampioen waren geworden de afgelopen competitie in het zonnetje gezet.
De uitslagen van de clubkampioen¬schappen waren als volgt:
Senioren:
1. Martijn Henstra
2. Wally Hendriks
3. Harald Kengen
Jeugd 1:
1. Simon Bozon
2. Ricardo Heijenrath
3. Vincent Pasmans
Jeugd 2:
1. Viënna Pasmans
2. Guy Habets
3. Maurice Thijssen
Jeugd niet competitiespelend:
1. Thomas Philippens
2. Sara Gigase
3. Bonnie Somers
De kampioenen van Falco van de najaarscompetitie waren Falco 2 en Falco 5. Falco 2, met de spelers Vincent Pasmans, Nick Raeven en Paj-Tim Selaj, behaalde het kampioenschap voor de 3e keer in successie! Falco 2 komt volgend seizoen uit in dezelfde klasse als Falco 1, namelijk de 2e klasse. Falco 5 bestond uit de broers Ralph en Raymond Goyen en Mathijs Timmermans. Voor deze benjamins was het hun eerste competitie ooit. Ze werden met overmacht kampioen in hun klasse. Jongens, proficiat!
Als afsluiting van het jaar, organiseerde Falco weer het Kinder Tafeltennis Feest in de Falcoburcht. Op deze dag maakten 30 kinderen, veelal voor het eerst, kennis met de tafeltennissport. Onder deskundige begeleiding werd er een leuke invulling aan de dag gegeven. Als hoogtepunt was er de demonstratiewedstrijd tussen 2 eerste team spelers (in de landelijke 2e divisie) Martijn Henstra en Kevin Rouwette. De jeugd heeft er flink van genoten en was erg enthousiast!
En last, but not least, is nog het vermelden waard dat Viënna Pasmans inmiddels de ½ finales van de jeugdmeerkampen heeft behaald in de welpen klasse. Dit resultaat bereikte zij niet zomaar, zij hoefde hiervoor zelfs nog geen game af te staan aan haar tegenstandsters. Ook heeft zij meegedaan, samen met Maurice Thijssen, aan de nationale dag van het talent in Papendal. Beiden hebben Falco daar zeer goed vertegenwoordigd.

← Vorig bericht

Muzikale nieuwjaarsreceptie Vilt

PvdA/D66 nodigt inwoners van Broekhem uit

Volgend bericht →