Clubkampioenschappen 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Clubkampioenschappen 2007

Mischa Lechanteur en Jelle Lisson ClubkampioenenEr waren2 Dagen nodig om alle wedstrijden te spelen binnen de senioren-gelederen. In alle regionen werd behoorlijk veel sportieve strijd geleverd.
Net buiten de prijzen , maar wel zeer sterk en fraai spelend waren zowel Lucien Cörvers als nieuwkomer Jan Bet.
De hoofdprijzen waren echter voor Ronald Quadvlieg op de 3e plaats, die weliswaar verloor van de latere winnaar en de nummer 2, maar deze verliespartijen zeer goed spel tentoon spreidde.
De 2e plaats was zeer verdiend voor de nestor in het gezelschap, die zich na een langere periode van afwezigheid door ziekte teruggeknokt heeft, Fons Kersemakers.
Bij de jeugd was de strijd een vierkamp, door blessureleed bij Jens Lisson. Samen met de senioren speelde de jeugd hun eigen kampioenschap.
Weliswaar werd Niels Marx 4e, maar hij liet al fraai spel zien,ondanks het feit dat hij pas een half jaar actief speelt. Net boven hem eindigde Denvin Mehaloui op de 3e plek.
Zoals verwacht waren de spelers van het jeugdteam de sterkeren en moesten Jelle Lisson en Syfra Schoren in een onderling duel uitvechten wie zich clubkampioen bij de jeugd mocht noemen.
Na een goede finale was de winst voor Jelle. Syfra Schoren was de nummer 2 en Jelle Lisson mocht de beker voor zijn clubkampioenschap in ontvangst nemen.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 6 januari 2007

ZVV De Kilo 1 begint nieuw jaar met flitsende start.

Volgend bericht →