Colours of Valkenburg gaat dit jaar niet door.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Colours of Valkenburg gaat dit jaar niet door.

Organisatie dient zelf inkomsten te vergaren.Het straattekenfestival Colours of Valkenburg gaat dit jaar niet door. Dat zegt de organisator John Reinhard tegen Tv Valkenburg. De organisatie ontving 3 jaar subsidie uit de pot van de "Stichting Stimuleringsfonds Evenementen Valkenburg" (S.E.V.).

Bestuurslid Erwin Dohmen van de stichting, waar ondernemers, horeca en gemeente zitting in hebben, zei dat Colours geen aanvraag heeft ingediend. De stichting heeft Reinhard laten weten dat het festival niet meer binnen de doelgroep valt.

Die doelgroepen zijn Kerststad, Wellness, Wielerstad en Kunst & Cultuur historische stad. Het straatteken festival dient vanaf dit jaar zelf voor inkomsten te zorgen. Wethouder W. Thijssen (CDA, Economie-Toerisme) benadrukt dat een van de uitgangspunten van het Stimuleringsfonds is om andere organisaties de mogelijkheid te bieden om met nieuwe ideeën te komen.

Reinhard claimt echter het intellectuele eigendom van Colours of Valkenburg. Desgevraagde wil hij komende week reageren op het niet doorgaan van het festival.

← Vorig bericht

Grachtstraat door pastoor Mol ingezegend.

Toch niet meer geld naar WK wielrennen 2012?

Volgend bericht →