Competitie voor Ready nadert ontknoping.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Competitie voor Ready nadert ontknoping.

Ready 3 staat op een fraaie 3e plaats.Ready 1 speelde uit tegen Westa. Mischa Lechanteur scoorde een hattrick. Ruud Pessers kon na een langdurige blessure en een gemis aan spelritme eindelijk weer scoren. Stephan Hämer kon helaas niet tot winst komen. De score was hierdoor weliswaar geen winst, maar het verlies was minimaal, waardoor klassebehoud zo goed als zeker is. Eindstand 6-4.

Ready 3 speelde tegen Landgraaf. Guus Rouwette was de man in vorm en scoorde een hattrick. Pedro Noteborn en invaller Chrit van Tol wonnen ieder 2 maal. Ook het dubbel was voor Ready. Eindstand: 8-2 voor Ready 3. Dit team staat op een fraaie 3e plaats.

Ready 4 ontving Maastricht. Na de nederlaag in een vorig treffen namen de Readyspelers fraai revanche en sleepten er een gelijkspel uit. De sterspeler was Chrit van Tol met een hattrick. Zowel Simone Tossings als Tom Hoogers scoorden ieder eenmaal.
Voor dit team wordt de laatste wedstrijd spannend. Slechts 1 punt verschil zit er tussen Ready en de andere degradatiekandidaat. Men zal nog hard moeten knokken voor klassebehoud.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers, Ready

← Vorig bericht

Dader bekent en betuigt spijt.

Alle seniorenteams HV Iason winnen.

Volgend bericht →