Dank-u-wel concert Koninklijke fanfare St.Cornelius

Voorpagina » Toerisme » Dank-u-wel concert Koninklijke fanfare St.Cornelius

Als dank voor de ondervonden steun en hulp van respectievelijk de sponsoren, de vele vrijwilligers en uiteraard de bezoekers, tijdens het afgelopen jubileumjaar, organiseert de Koninklijke fanfare St. Cornelius op zaterdag 14 december om 20.00 uur in Gemeenschapshuis ’t Geboew een spetterend dank-u-wel concert. Naast de fanfare zullen hier ook aan meewerken de dansers van club ’77 en de blokfluit leerlingen van de fanfare. Marlou Obers en Geralt van Gemert zijn de solisten.
2019 was voor fanfare St. Cornelius een fantastisch jubileumjaar. Met als een van de hoogtepunten het druk bezochte galaconcert in juni in het openluchttheater in Valkenburg. Samen met onder andere het klaroenkorps van schutterij Sint Mauritius, mannenkoor Internos, de Sjinse Oud-Prinse en The Pigeons heeft het publiek kunnen genieten in een prachtige entourage.
Tijdens het zonovergoten jubileumweekend in september hebben ‘jong en oud’ kunnen genieten van diverse activiteiten en verschillende bands. o.a. de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Wahnsinn en de Janse Bagge Band.
Foto’s: St. Cornelius

← Vorig bericht

Gratis vuurwerkafvalzakken afhalen

Kersttruck weer naar Santa's Village

Volgend bericht →