Concert in Kloosterkerk door solistenensemble Bella Voce.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Concert in Kloosterkerk door solistenensemble Bella Voce.

Een genot voor het oor.Op zondag 28 juni 2009 geeft solistenensemble Bella Voce een zomeravondconcert in de Kloosterkerk aan de Oosterweg 1 in Valkenburg.
U kunt dan genieten van een gevarieerd programma met werken van onder andere W.A. Mozart (Die Zauberflöte), J. Offenbach (La belle Hélène) en J. Strauss (Der Zigeunerbaron). Bella Voce bestaat uit vijftien zangers en zangeressen.
Zij zingen op hoog niveau. Van opera tot musical, van solo tot sextet. In deze enthousiaste groep heeft ieder een rijke ervaring in de zangwereld, maar vooral: liefde voor muziek.
Bij een concert van Bella Voce hoor, zie en voel je het: muziek is méér dan noten op papier. Bella Voce geeft het juiste gevoel bij de muziek. En dat maakt het bijwonen van haar concerten méér dan zomaar een avondje uit.
Het ensemble staat onder leiding van Paul Voncken en wordt aan de piano begeleid door Wil Meurders-Tukkers.
Het concert begint om 19.00 uur. De toegang bedraagt € 10,-, te voldoen bij de ingang (kinderen t/m 12 jaar gratis). Er is geen voorverkoop. Voor meer informatie kunt u bellen met 043-3625497 of 043-4591882. Website: www.bellavoce.nl

← Vorig bericht

Vilt Bequick B-team verloor van HV Born

Dames B1 start goed in de lentecompetitie.

Volgend bericht →