Concurrenten Walram laten veel punten liggen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Concurrenten Walram laten veel punten liggen.

Walram wint van Sylvia met 0-3.Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft VV Walram de volle buit mee naar huis genomen. De Valkenburgers domineerden de gehele 1ste helft. Na ruim een half uur werd Janou Smeets de diepte ingestuurd. De getruckte Smeets omspeelde de laatste man van de thuisclub en schoof de bal beheerst langs de Sylvia-goally, 0-1.
In de 38ste minuut mocht VV Walram een vrije trap nemen. Jordy Reneerkens plaatste de bal in de linker-bovenhoek, 0-2. Na de pauze was Walram lange tijd niet bij de les. Het was aan doelman Tum Moust te danken dat Sylvia niet terug in de wedstrijd kwam.
Het laatste kwartier counterde Walram gevaarlijk. Janou Smeets wist vrij voor het doel het leer naast de goal te krijgen, een halve omhaal van Lars Feuler werd door de thuisclub verdediging geblokt en een hard schot van Yaël Smeets werd subliem gekeerd door de doelman.
In de 89ste minuut werd Jordy Reneerkens vrij voor doel gezet en schoof de bal in het doel. Eindstand 0-3. Door het gelijke spel van Voerendaal en W.D.Z. en het verlies van U.O.W.’02 heeft Walram nu een voorsprong van 4 punten op nr.2. Zondag speelt Walram om 14.30 uur thuis tegen S.C.K.R.

Gegevens zijn aangeleverd via Stuf Boumans van VV Walram

← Vorig bericht

Struchter Boys verdiend langs FC Bemelen.

Snowboard-spreekbeurt in praktijk gebracht.

Volgend bericht →