Constant Online vanaf 20 maart op internet

Voorpagina » Nieuws » Politiek » Constant Online vanaf 20 maart op internet

Wellness: de toekomst van Valkenburg aan de Geul ?Ik ben weer eens erg benieuwd naar uw mening als inwoner van Valkenburg aan de Geul. Daarom deze nieuwe Constant on line; kent u het nog? Uw mening via internet. Eenvoudig, snel en laagdrempelig. Geen brief of telefoontje maar gewoon een e-mail. In het verleden heb ik zeer waardevolle reacties mogen ontvangen op deze wijze van peilen.
Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Vanaf 20 maart 2007 kunt u naar onze Wellness Website www.globalwellnessvalkenburg.nl gaan. Op de eerste pagina vindt u de kop Constant Online. Wanneer u daarop klikt, komt u in een scherm terecht waarop de stellingen staan. Op deze stellingen kunt u reageren.
Welk onderwerp?
Op dit moment is het Global Wellness Valkenburg project de meest in het oog springende ontwikkeling in onze gemeente. De Wellness Boulevard is daarvan een belangrijk onderdeel; een boulevard waarover u kunt wandelen en waaraan winkels en bedrijven liggen die met Wellness te maken hebben. De eerste fase van deze boulevard in de vorm van de herinrichting van het centrum is al ingezet. In de krant heeft u waarschijnlijk al een en ander gelezen over deze herinrichting en Wellness in het algemeen. Onze gemeente en Wellness worden in de media vaak al in één adem genoemd; een mooie ontwikkeling! De plannen rondom het Wellness concept zijn ontzettend belangrijk voor de toekomst van Valkenburg aan de Geul. In Heuvelland Aktueel, de StadHuispagina, treft u sinds begin januari een reeks artikelen aan die op heldere wijze uiteen zetten wat Global Wellness Valkenburg nu precies inhoudt en waarom het zo van belang is voor onze gemeente. U kunt deze artikelen ook op www.globalwellnessvalkenburg.nl vinden onder de link Inwoners.
Net omdat Global Wellness Valkenburg zo belangrijk is voor onze gemeente, wil ik graag uw mening weten. Via Constant Online dus. Ik wil u dan ook vragen te reageren op de onderstaande stellingen via onze website www.globalwellnessvalkenburg.nl . U kunt aankruisen welke mening u heeft over de stellingen maar ik daag u natuurlijk ook uit om toe te lichten waarom u iets wel of niet vindt. U kunt reageren in de periode van 20 maart t/m 10 april as. Misschien zegt het u allemaal (nog) niet veel, maar ook dan vraag ik u uw mening te geven.
• Stelling 1:
Global Wellness Valkenburg 2030; rollator paradijs.
Of
Dynamisch kuuroord voor jong en oud met voor ieder wat wils.
• Stelling 2:
Global Wellness Valkenburg; ontmoetingsplaats voor de welgestelde bezoeker de ‘bourgeois’,
Of
Global Wellness Valkenburg; betaalbaar voor iedereen die wil ontspannen, kuren, kortom voor iedereen die gezond wil zijn en blijven.
• Stelling 3:
Global Wellness Valkenburg; dé toekomst voor Valkenburg aan de Geul om zich nationaal en internationaal te profileren als dé Wellness gemeente.
Of
Global Wellness Valkenburg; weer een nieuwe trend die voor de toekomst van de gemeente weinig of niets gaat opleveren.
• Stelling 4:
Wellness Boulevard; De enige manier om de boulevard vorm te geven is door het centrum ingrijpend te veranderen en de tijdelijke bouwput op de koop toe te nemen.
Of
Wellnessboulevard: laat het oude bestaan en voeg alleen nieuwe elementen toe. Door de investeringen van de herinrichting van het centrum te besparen, kunnen een heleboel andere ideeën verwezenlijkt worden.
U heeft geen internet, maar wil toch reageren?
Als u geen toegang tot internet heeft kunt u uw mening sturen naar:
Gemeente Valkenburg aan de Geul
Kabinet burgemeester
o.v.v. Constant Online
Postbus 998
6301 AZ Valkenburg aan de Geul
Ik kijk uit naar uw reacties. Uiteraard laat ik u weten wat ik met de reacties ga doen.
Met vriendelijke groet,
Constant Nuytens
burgemeester

← Vorig bericht

De Hoeskamer van Houthem

Bomenaanplant aan de Neerhem

Volgend bericht →