Constantijn Dieteren nieuwe pastoor Schin op Geul/Oud-Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Constantijn Dieteren nieuwe pastoor Schin op Geul/Oud-Valkenburg

Pastoor Constantijn Dieteren is benoemd tot pastoor van de parochies H. Mauritius in Schin op Geul en H. Johannes de Doper in Oud-Valkenburg. Tevens is hij moderator van het betreffende parochiecluster. Tevens is hij benoemd tot pastoor de parochie HH. Nicolaas en Barbara en O.-L.-Vrouw van Altijddurende Bijstand van Valkenburg. Dieteren zal samen met pastoor Herman Jansen pastoor zijn. “Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Dieteren in de toekomst de opvolger wordt van pastoor Jansen”, zegt Mathieu Bemelmans, woordvoerder van het bisdom Roermond op vragen van TV Valkenburg.

Pastoor Constantijn Dieteren (foto parel van leudal)

Dieteren (57) volgt in Schin op Geul pastoor Frans Mol m.h.m. op, die met emeritaat is gegaan. In Oud-Valkenburg wordt hij de opvolger van pastoor René Graat m.h.m, die dit voorjaar overleed. Eerder was Dieteren pastoor in Landgraaf. De benoeming gaat na de zomer in. De exacte datum wordt in onderling overleg vastgesteld.

De St.Rosaparochie in Sibbe zal binnenkort ook toetreden tot het parochiecluster Valkenburg. Daar zal Dieteren ook pastoor van worden, aldus Bemelmans.

← Vorig bericht

App zoekt voor u dichtstbijzijnde openbaar toilet

Elektronische muziek vanuit Romeinse deel Gemeentegrot

Volgend bericht →