Afgelopen weekeinde controles op recreatief verkeer Heuvelland

Voorpagina » Toerisme » Afgelopen weekeinde controles op recreatief verkeer Heuvelland

Afgelopen weekeinde werd er intensief gecontroleerd op overlast en het verkeersgedrag van recreatief verkeer in het Heuvelland. Meldingen van omwonenden bij de politie waren aanleiding voor de controles. Zowel op zaterdag als op zondag werd er door politiemedewerkers van basisteam Heuvelland samen met medewerkers van Team Infra zowel opvallend als onopvallend toezicht gehouden.
Zaterdag 23 processen-verbaal
Op zaterdag werden er onder andere 15 bekeuringen uitgedeeld voor het overschrijden van de maximum snelheid, 8 fietsers werden bekeurd omdat zij gebruik maakten van de rijbaan in plaats van het fietspad, 1 rijbewijs werd ingevorderd vanwege gevaarlijk rijgedrag en 1 voertuig voldeed niet aan de inrichtingseisen en moet door de RDW opnieuw worden gekeurd. In totaal werden er zaterdag 32 processen-verbaal geschreven.
Zondag 23 processen-verbaal
Op zondag werden er onder andere 16 bekeuringen uitgedeeld voor het overschrijden van de maximum snelheid, 4 fietsers werden bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht en 1 bestuurder droeg geen helm. In totaal werden er zondag 23 processen-verbaal geschreven.
Vaker controles
In de toekomst zal er vaker opvallend en onopvallend worden gecontroleerd in het hele Heuvelland.

← Vorig bericht

Schenking altijd via notaris

Versoepelingen bij verpleegtehuizen, sportverenigingen en zwembaden

Volgend bericht →