Controles in de avonduren op foutief parkeren.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Controles in de avonduren op foutief parkeren.

Controle op illegaal overnachten op kop Cauberg.De politie en de gemeentelijke B.O.A.’s gaan vrijdag en zaterdag in de avonduren controleren op foutief geparkeerde auto’s en campers op de kop Cauberg. Vorig jaar zijn bij controles ook verbalen uitgeschreven terwijl enkele campings in en rond het parcours nog ruimte voldoende hadden.

In het beleid hieromtrent zijn geen aanscherpingen aangebracht. "Politie zal zeker in eerste instantie een waarschuwing geven. Indien na enkele uren de auto of de camper niet verwijderd is, wordt verbaliserend opgetreden", aldus burgemeester Martin Eurlings. Auto’s en campers mogen wel langs de weg parkeren maar er mag niet overnacht worden.

Controles zullen ook plaatsvinden bij de horeca in Valkenburg-centrum. "Evenals voorgaande jaren worden controles gedaan op de grootte van de terrassen. Dit is vooral van belang op het drukke Grendelplein. Maar deze vorm van samenwerking met de exploitanten verloopt prima de laatste jaren", aldus Eurlings.

De Goldrace organisatie weet dat ook de ploegleiders en andere volgers van de caravaan zich moeten houden aan de bepalingen die opgenomen zijn in de verleende vergunning.

← Vorig bericht

Staking bij alle Holland Casino vestigingen.

Kraak op geldautomaat in Houthem weer mislukt.

Volgend bericht →