Coronacrisis: Horecavakbeurs verplaatst naar oktober 2021

Voorpagina » Nieuws » Coronacrisis: Horecavakbeurs verplaatst naar oktober 2021

De horecavakbeurs BBB Maastricht voor het eerst in 66 jaar wordt verplaatst naar oktober 2021. BBB Maastricht stond gepland van 12 t/m 14 oktober dit jaar en de verwachtingen. Nog nooit eerder waren de plannen zo veelzijdig en nog nooit eerder was het belang van de beurs zo groot.

“De horecasector, die zo hard getroffen wordt door corona, heeft meer dan ooit behoefte aan positiviteit, aan elkaar ontmoeten en aan inspiratie. Toch bleken de onzekerheden rondom Covid-19 te groot om de kwaliteit waar BBB Maastricht voor staat dit jaar te kunnen garanderen. BBB Maastricht 2020 vindt om die reden plaats op 11, 12 en 13 oktober 2021”, aldus de organisatie van de vakbeurs.

Oudste vakbeurs startte in Valkenburg
BBB Maastricht is de oudste horecavakbeurs van Nederland. De BBB begon in de jaren zestig in de Valkenburgse Eurohal in de Plenkertstraat. BBB Maastricht biedt alles op het gebied van food, drinks en horeca products & services en verrast ieder jaar weer met vernieuwende concepten en gerenommeerde internationale (sterren) chefs.

Foto BBB

← Vorig bericht

Coronacrisis: In 2020 geen PaperMoneyFair

Coronacrisis: België maakt van Nederlands Limburg oranje zone

Volgend bericht →