Coronacrisis: Groene Loper Run opnieuw verplaatst, nu naar november 2021

|
, , ,

Voorpagina » Nieuws » Coronacrisis: Groene Loper Run opnieuw verplaatst, nu naar november 2021

De Groene Loper Run Maastricht, die oorspronkelijk doorgang zou vinden op Paasmaandag 5 april, wordt opnieuw verplaatst. Reden hiervoor zijn de aanhoudende maatregelen en beperkingen rondom het Coronavirus.Wij geloven dat sporten en sportevenementen bijdragen aan een gezonde levensstijl en zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om op een veilige manier sportevenementen te organiseren. Toch hebben we het evenement opnieuw moeten verplaatsen. Op dit moment is het de enige juiste keuze. De veiligheid en gezondheid van atleten, personeel en vrijwilligers staan bij ons altijd voorop,” aldus Rob Frambach, directeur van organisator Extra Leisure.

Beslissing in goed overleg
De beslissing om het evenement geen doorgang te laten vinden op Paasmaandag 5 april is in goed overleg met de gemeente Maastricht en de veiligheidsregio genomen. De start en finish van de derde editie van de hardloopwedstrijd zouden plaatsvinden op het terrein aan de Marathonweg bij stadion De Geusselt.

Nieuwe datum
Organisator Extra Leisure heeft al een nieuwe datum op het oog. Frambach: “We schrijven 14 november 2021 met potlood in onze agenda. Echter; deze datum is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente Maastricht.”

← Vorig bericht

Renovatiewerk aan voormalig kerkje weer opgestart

Valkenburg aan de Geul sluit aan bij ‘Meld Misdaad Anoniem’

Volgend bericht →