Coronacrisis: SamenLoop voor Hoop Valkenburg naar 2021

Voorpagina » Toerisme » Coronacrisis: SamenLoop voor Hoop Valkenburg naar 2021

De SamenLoop voor Hoop Valkenburg aan de Geul wordt verplaatst naar 2021. Als reden geeft de organisatie de coronacrisis op en de stagnatie van deelnemende teams. “Een lastig, maar bijna onvermijdelijk besluit”, aldus Pieter van den Hoff, Voorzitter
SamenLoop voor Hoop Valkenburg aan de Geul. De loop zou in het weekeinde van 19 op 20 september in het centrum van Valkenburg gehouden worden. “Alle betrokkenen zullen van ons nog een persoonlijk bericht ontvangen, waarbij wij ook verschillende praktische zaken zullen toelichten.”
Het evenement wordt verplaatst naar 18 en 19 september 2021.
SamenLoop voor Hoop is een evenement van Koningin Wilhelmina kankerfonds – KWF – voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

← Vorig bericht

Coronacrisis: Motoren veroorzaken ergernis tijdens mooie lentezondag

KERNgezondTV met topvolleybalster Karin Mennen

Volgend bericht →