Coronacrisis: Start buiten volleyballen met S.E.C.

Voorpagina » Toerisme » Coronacrisis: Start buiten volleyballen met S.E.C.

Na de melding dat buiten sporten voor jongeren t/m 18 jaar weer is toegestaan is ook de volleybalclub VC S.E.C. vorige week donderdag weer van start gegaan voor deze categorie. Dit keer niet binnen (dit mag helaas nog niet) maar buiten op een gras speelveldje waar enkele volleybalvelden werden opgebouwd. Aan deze 1e training werd door ca. 30 jeugdigen deelgenomen.

SEC buitenvoleybal

Deze succesvolle start zal donderdag 7 mei weer een vervolg krijgen. Als gevolg van de geslaagde test kunnen nu ook niet-leden die met de volleybalsport kennis willen maken deelnemen. Jeugdigen tot en met 18 jaar die in deze periode lekker buiten willen sporten kunnen gratis meedoen. Vooraf aanmelden via info@vcsec.nl is wel noodzakelijk.
Er zijn groepen in diverse leeftijdsklassen vanaf 7 jaar.
Uiteraard zal volgens de voorgeschreven richtlijnen en protocollen gesport worden.
Na aanmelding worden deze protocollen toegestuurd. De jongste jeugdgroepen starten om 18:00 uur. De oudere groep om 19:30 uur. Uiteraard zijn zowel meisjes als jongens welkom.
Locatie
De trainingen vinden plaats op het speel/grasveldje tussen de Geul en het B-veld van VV Walram. De toegang is via het pad achter het Scoutinggebouw aan de Burgemeester Henssingel 4.
Foto’s S.E.C.

← Vorig bericht

Coronacrisis: Geen sacramentsprocessies dit jaar

Sobere Dodenherdenking in tijden van corona + video

Volgend bericht →