Coronacrisis: Valkenburgse dj draait op grote hoogte

Voorpagina » Toerisme » Coronacrisis: Valkenburgse dj draait op grote hoogte
Zonder toeschouwers feesten in de buitenlucht, juist in deze bijzondere tijd: de Valkenburgse dj Dominique Tummers (32) van Groove Safari stijgt tijdens de coronacrisis figuurlijk naar grote hoogten. Met een drone filmt hij zijn eigen set bovenop de iconische kasteelruïne in Valkenburg aan de Geul.
dominique tummers

Goede vibe
Dat is te zien in een video via zijn eigen social media-kanalen. Zo laat de Valkenburger zijn geboortegrond en passie voor muziek samensmelten in een bijzondere productie. “Juist nu wil ik de mensen thuis laten genieten van muziek. Niet alleen met een goede vibe, maar ook het oog wil wat”, vertelt de creatieveling. “Ik bruis van de ideeën en ben van plan om op allerlei bijzondere plekken een set te draaien.” Dominique mixt zowel de muziek als de video zelf.
Muziek horen én voelen
Waar verschillende dj’s tijdens de intelligente lockdown vanuit hun eigen woonkamer decibellen door de speakers versturen via livestreams, wil Dominique op een andere manier in beeld komen. Niet alleen om zijn muzikale creaties te laten horen, maar ook om muziek te combineren met de schoonheid van de regio. “We hebben in deze provincie zoveel mooie plekken, daar zit muziek in.”
Foto’s Dominique Tummers
← Vorig bericht

Coronacrisis: Mogelijk Amstel Goldrace op 10 oktober

Drie Koninklijke onderscheidingen in Valkenburg aan de Geul

Volgend bericht →