Zoek je hulp bij een klusje of iemand voor een kletspraatje? Stel gewoon je vraag en Whapp zoekt een match. Zelf even iemand helpen in je vrije tijd? Whapp stuurt jou suggesties en zoekt automatisch verder als jij niet kunt of wilt. Met Whapp weet je elkaar gemakkelijker te vinden.

Whapp? Ik heb toch Whatsapp?
Het verschil met apps zoals Whatsapp is dat Whapp je ook in contact kan brengen met mensen in je buurt die je nog niet kent. Daardoor wordt het ook makkelijker om iemand te vinden die jou wil helpen. Het kan dus best zijn dat jouw hulpvraag wordt beantwoord door iemand die je misschien helemaal niet kent, maar wel goed bij jouw vraag past. Kijk voor meer informatie op www.whapp.nl

Whapp is gemaakt door WeHelpen
WeHelpen is een coöperatie die zich sterk maakt voor actieve maatschappelijke betrokkenheid. Met producten als wehelpen.nl en Whapp werken de leden, zoals Trajekt, aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.
Meer informatie over WeHelpen.

In de app is een hoofdstuk omtrent Corona toegevoegd met de daarbij behorend hulpvragen die aansluiten bij de behoefte die er nu ligt.
Om de kans op een match zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk buurtbewoners de app installeren.