Coronacrisis: Wandelklassieker Nacht van Gulpen afgelast

Voorpagina » Toerisme » Coronacrisis: Wandelklassieker Nacht van Gulpen afgelast
De wandelklassieker Nacht van Gulpen is afgelast. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Het gaat om de 44ste Nacht van Gulpen, de 9e Neubourgtocht en de 5e Mini Nacht in het weekeinde van zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2020. Ook de andere activiteiten rondom de Nacht van Gulpen 2020 gaan uiteraard niet door.
Het verplaatsen van het evenement is niet mogelijk, laat de organisatie weten. “We hebben die optie bekeken of verplaatsing van het evenement naar een later tijdstip in het jaar mogelijk zou zijn. Helaas is dit niet mogelijk. De belangrijkste reden om De Nacht van Gulpen, de Neubourg tocht en de Mini Nacht af te gelasten is dat wij de veiligheid niet kunnen waarborgen en besmettingsgevaar willen voorkomen”, aldus de organisatie.
Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Nacht dat alle tochten niet kunnen doorgaan. Aan de diverse tochten deden ieder jaar circa 1800 deelnemers mee. Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en betaald, ontvangen  hun inschrijfgeld terug.
Archieffoto TV Valkenburg
← Vorig bericht

Noodloket voor ondernemers geopend

RTV Maastricht zendt kerkdiensten in aanloop naar Pasen live uit

Volgend bericht →