Coronacrisis: Volta Limburg Classic verplaatst

|
, , ,

Voorpagina » Nieuws » Coronacrisis: Volta Limburg Classic verplaatst

De organisatie heeft besloten het volledige Volta Limburg Classic weekend te verplaatsen naar zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021. Oorspronkelijk stond op zaterdag 3 april de Volta Limburg Classic voor zowel heren als dames op de planning.

Volta Limburg Classic finish in Eijsden

Vorig jaar werd de Volta Limburg Classic ook al geannuleerd door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de genomen maatregelen van de overheid. In tegenstelling tot 2020 gaat de organisatie in 2021 wel voor een nieuwe datum. “We hebben de vele kalenders naast elkaar gelegd en kwamen tot de conclusie dat zaterdag 17 en zondag 18 juli wellicht  geschikte data zijn.”

Mogelijkheid in juli?
De organisatie realiseert zich dat medio juli ook nog steeds de mogelijkheid bestaat dat evenementen zoals de Volta Limburg Classic niet kunnen plaatsvinden. “We wilden voor een volledig wielerweekend gaan waarbij we zowel de heren, de dames als de toerfietsers, maar ook de Kids Cycling Toer, een plekje kunnen geven,” aldus de organisatie.

Inschrijvingen doorschuiven naar juli
Deelnemers die reeds ingeschreven stonden voor de toertocht van 5 april 2021 krijgen van de organisatie zeer spoedig een bericht omtrent de mogelijkheden hun inschrijving door te schuiven naar zaterdag 17 juli. 

Voor meer informatie: www.voltalimburgclassic.nl 

← Vorig bericht

Coronacrisis: geen lustrumviering ‘Valkenburg 980 jaar’, wel kamerschoten

Burgemeester huldigt prestatie Valkenburgse leerlingen Sophianum

Volgend bericht →