31e Mars- en Showwedstrijden Muziekfederatie LZW te Mheer

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » 31e Mars- en Showwedstrijden Muziekfederatie LZW te Mheer

Locatie: Sportcomplex VV Mheerder Boys (gemeente Margraten)De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer maakt zich op voor ontvangst van de 11 HaFa-verenigingen, die deel uitmaken van de Muziekfederatie Limburg Zuid West.
Op zondag 3 september vinden namelijk in Mheer de bekende, jaarlijkse Mars – en Showwedstrijden plaats van deze Muziekfederatie, die al functioneert sinds 1960. Naast de traditionele optocht met defile, die om 15.45 u. vertrekt vanaf het feestterrein bij het Sportcomplex en waarin alle korpsen zich aan de woonkern en de toeschouwers presenteren, zal elk korps na de optocht een show opvoeren.
Bondsjurylid Rob Janssen neemt de beoordeling optocht en show voor zijn rekening. U kunt kijken naar en genieten van de muziekverenigingen uit Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, ‘s-Gravenvoeren, Margraten, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, Slenaken en St. Geertruid. Als besluit worden om 20.00 u. gezamenlijk uitgevoerd de mars “Arnhem” en het “Limburgs Volkslied”.
Er is ruime gratis parkeervoorziening in de buurt van de locatie. Een bezoek aan optocht en showwedstrijden is eveneens gratis.

← Vorig bericht

Hotelgasten besmet met legionella

Enorme belangstelling voor Mooi Limburgs Muziek Festival

Volgend bericht →