Cursus tegen overgewicht

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Cursus tegen overgewicht

Voor iedereen uit Valkenburg aan de Geul

In september 2006 is de gemeente gestart met het project Op je gezondheid in Sibbe/IJzeren! Inwoners van deze kernen krijgen nog tot en met juni 2007 de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier, in de eigen dorpskern, hun gezondheid te verbeteren. Een van de activiteiten is de cursus gezond gewicht. De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met overgewicht.

Tijdens het programma ontvangt de deelnemer een handboek en brochures met veel handige tips.

Na afloop van de cursus bestaat de mogelijkheid voor een verdere begeleiding door een diëtist van GroenekruisDomicura. Hiervoor is een verwijzing van een huisarts nodig. In de basisverzekering is een vergoeding opgenomen voor 4 uur dieetadvisering per jaar.

Waar en wanneer?

De cursus wordt georganiseerd in gemeenschapshuis De Blokhut in Sibbe en start op donderdag 1 maart van 19.15 – 21.30 uur. De volgende bijeenkomsten worden gehouden op: 8, 15, 22 en 29 maart; 5, 19 en 26 april; 10 en 24 mei. Voor inwoners uit Valkenburg aan de Geul is de cursus gratis toegankelijk. Zij hoeven ook geen eigen bijdrage te betalen aan de diëtist van GroenekruisDomicura.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het secretariaat van de diёtisten van GroenekruisDomicura via 369 0620. Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door middel van subsidie van de Provincie Limburg.

← Vorig bericht

Tv Valkenburg medewerkers bezochten L 1 TV studio's

Griffie niet in voormalig Splendid Cars gebouw

Volgend bericht →