D1 HV Vilt verpletterd HV Margraten.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » D1 HV Vilt verpletterd HV Margraten.

Met een “offday” voor het C1-team.Recreanten – Sittardia 5 – 9
Margraten – D1 0 – 14
Juliana – C1 3 – 12
SVM – D2 9 – 0
Sittardia – C2 15 – 6
Wedstrijdverslagen:
De wedstrijd tussen de recreanten van Vilt/Bequick en Sittardia ging in de eerste helft gelijk op, waarbij aan beide kanten veel mogelijkheden onbenut werden gelaten (paal en keeper). De ruststand was 2-3 in het voordeel van Sittardia. In het begin van de tweede helft werden enkele mislukte afspeelmogelijkheden de thuisclub fataal. Sittardia liep in een sneltreinvaart uit tot 2-7. Toen hernam de thuisclub zich weer en werd de uiteindelijke eindstand 5-9.Deze wedstrijd had t.o.v. de vorige wedstrijden tegen Sittardia niet verloren hoeven te worden, daar Sittardia een ander, minder sterk team had. Jammer.
Verslag: Martin Slenter
Vandaag voor de D1 een uitwedstrijd tegen Margraten op het programma.Met maar een wisselspeelster op de bank gingen de dames voortvarend van start. De tegenpartij speelde pas hun eerste competitie wedstrijd. Door onze goede verdediging wisten zij nauwelijks tot aan het doel te komen. Snelle tegenaanvallen van onze kant zorgden voor een 0-9 ruststand. Ook in de tweede helft werden er heel wat kansen gecreeerd maar lang niet allemaal benut. De eindstand was uiteindelijk 0-14 in ons voordeel.
Verslag: Inge Duijsings-Frissen.
Slechte wedstrijd C1.
De C1 van Vilt/Be Quick had de uitwedstrijd tegen Juliana C1 in Epen op het programma staan. Ondanks het feit dat er duidelijk verschil in klasse tussen beide teams was, namen de speelsters uit Berg en Vilt de wedstrijd wel heel makkelijk op. Deze onderschatting kwam hen vooral in de eerste helft duur te staan. Vrijwel geen enkele actie lukte. Een kleine tussensprint zorgde er voor dat de ruststand werd bereikt met een 4-2 voorsprong. Na een donderpreek in de rust, ging het spel in de tweede helft met sprongen vooruit. Op een op sommige plekken moeilijk bespeelbaar buitenveld vond Vilt/Be Quick zich steeds beter. Ondanks de uiteindelijke 12-3 zege een wedstrijd om snel te vergeten.
Verslag: Jurgen Simon
Programma 2 mei 2009:
11.50 uur D1 uit tegen NOAV Sportveld Coppelweide
13.00 uur D2 thuis tegen Wijnandia10.45 uur B1 uit tegen Born Sportveld t Anker

← Vorig bericht

Ready 1 en 2 handhaven zich.

Sibbe MC 1 Kampioen.

Volgend bericht →