Daar word je vrolijk van

Voorpagina » Toerisme » Daar word je vrolijk van

Van het mooie zomerse lenteweer wordt iedereen vrolijk. Op het Valkenburgs Walramplein is de vrolijkheid omgeslagen in een mooie versiering van de hekken die het winkelend publiek scheiden van de werklieden die aan de renovatie van het plein werken.
De winkeliers van het Walramplein hebben met bloemen en kleine versieringen de hekken fleurig gemaakt. “Een fleurige, kleurige en positieve uitstraling geven. Binnen een half jaar krijgen we een mooi evenementenplein terug voor onze deur”, aldus Joris Ruland van Joy Flowers.
Niet alleen bloemversiering aan de hekken, ook kruiwagens vol met bloemen sieren de trottoirs aan de winkelwijken van het plein.
Klanten die regelmatig het Walramplein bezoeken weten het en hebben het met eigen ogen gezien. De bewoners rondom het plein klagen niet. Ja, ze ondervinden hinder. Kan ook niet anders als er voor de deur verbouwd wordt. Maar ze pakken het positief op. “Geen geklaag. En dat werkt aanstekelijk. De werklieden kunnen hard doorwerken zodat de overlast beperkt blijft”, zegt Ruland. “Het is zelfs zo dat de aannemer samen met iedereen op het plein binnenkort een feestje organiseert”.
Foto’s Fons Winteraeken, TV Valkenburg

← Vorig bericht

De Sjporttaofel staat bij Fun Fit in Berg

Restauratie Capella Greca in de Katakomben

Volgend bericht →