Dames 1 van S.E.C. verliezen tweemaal met minimaal verschil

Voorpagina » Nieuws » Dames 1 van S.E.C. verliezen tweemaal met minimaal verschil

Twee wedstrijden op rij met 3-2 verliezen; dat overkwam dames 1 van S.E.C. afgelopen week. Twee nederlagen tegen gelijkwaardige tegenstanders die, indien iets minder fouten waren gemaakt, voorkomen hadden kunnen worden. 

Maandag
Verleden week maandag, 18 oktober speelde de Valkenburgse equipe in Landgraaf de streekderby tegen VC Landgraaf 2. S.E.C. kwam in bijna alle sets achter maar wist even vaak weer terug te komen in de wedstrijd. Het geroutineerde Landgraaf hield na een lange, zeer spannende wedstrijd uiteindelijk de punten in eigen huis. Via 27-25, 23-25, 25-23, 19-25 en 15-11 werd het 3-2. Dat het een gelijkwaardige wedstrijd was, blijkt uit het aantal setpunten dat in de wedstrijd werd gescoord: 109-109.

SEC dames 1

Zaterdag
Afgelopen zaterdag was Stravoc te gast in De Polfermolen. S.E.C. ging degelijk van start en won set 1 afgetekend met 25-17. Er leek geen vuiltje aan de lucht. De formatie van trainer John Hendriks speelde na dit succes echter  zeer wisselvallig en zakte zelfs regelmatig door de ondergrens.  S.E.C. leek hierdoor wakker geschud; in de vierde set werden de gasten met 25-15 overrompeld. En dus moest ook in dit duel een beslissende vijfde set worden gespeeld. Na een gelijkopgaande strijd, waarbij S.E.C. uiteindelijk te veel fouten maakte, trok Stravoc aan het langste eind en zegevierde met 13-15. Ondanks de twee verliespartijen staat S.E.C. nog steeds op de derde plaats met slechts twee punten achterstand op koploper Stravoc.

← Vorig bericht

Blaren

Watersnoodramp: Hoe houden we het droog?

Volgend bericht →