Dames 2 HV Vilt Bequick strijdend ten onder.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Dames 2 HV Vilt Bequick strijdend ten onder.

Vilt Bequick 1 won met dubbele cijfers van MenG Optimo 1 uit Gulpen.HV Vilt Bequick dames 2 kwamen in de eerste minuut al op voorsprong. Zij konden hun eigen spelletje spelen en maakten mooie acties. De Zwart Wit-dames verdedigden fel. Hetgeen een penalty voor Vilt opleverde.Helaas werd die niet benut. Vilt kreeg het daarna moeilijk.
Zwart Wit werd sterker en kreeg steeds meer kansen die ook benut werden. Ruststand 12-7 voor Zwart Wit. In de tweede helft speelde Vilt weer sterk maar de bal wil wilde niet in de goal belanden. Dat lukte Zwart Wit wel. Eindstand 19-14 voor van Zwart Wit.

Vilt Bequick 1 won met dubbele cijfers van MenG Optimo 1 uit Gulpen. Vanuit Viltse kant bezien verliep de partij niet geheel volgens de uitgestippelde tactiek. De dames mistten teveel kansen/penalty’s. Desondanks stond Vilt bij rust voor met 7-11.

In de tweede helft werd het verschil alsmaar groter en groter. Zodat de eindstand van 11-23, in het voordeel van Vilt Bequick uitviel. De coach van het Viltse team uitte, ondanks de winst, kritiek op het verloop van de wedstrijd.
Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks van HV Vilt Bequick

← Vorig bericht

Jongens C-team van S.E.C. is kampioen.

VV Walram verzuimde om te scoren.

Volgend bericht →