Dames recreanten alsnog kampioen in de A-klasse.

Voorpagina » Nieuws » Sport » Dames recreanten alsnog kampioen in de A-klasse.

Nog een vierde SEC-team ook kampioen!De dames recreanten competitie werd deze week afgesloten met een uiterst zinderende finale. De dames van S.E.C. wonnen met 0-4 van Vocam en waren hiermee volledig afhankelijk van de uitslag tussen Fyrfad en Tornado. Tornado had de beste papieren. Met 2 verliespunten minder dan S.E.C. begonnen ze aan de wedstrijd tegen Fyrfad. Tornado kwam via 25-12 en 25-19 gemakkelijk op een 2-0 voorsprong.
Het leek erop dat Tornado het kampioenschap binnen handbereik had. Fyrfad (dat door enkele SEC dames werd aangemoedigd) kwam echter terug in de wedstrijd. De door SEC beloofde krat bier deed haar werk. Waar niemand meer in geloofde gebeurde. Fyrfad wist een 5e set af te dwingen. Deze 5e set werd weliswaar met 15-11 verloren maar de 2 verliespunten voor Tornado betekende een domper voor het Tornado kamp en feestvreugde voor de S.E.C. aanhang in de Polfermolen die via de SEC afvaardiging op de hoogte werd gesteld.
Tornado en S.E.C. eindigen nu na 18 wedstrijden op gelijke hoogte met 69 punten. Daar in deze klasse 1 1/2 competitie gespeeld werd speelden beide teams 3 x tegen elkaar. 2 x was er winst voor SEC en 1 x voor Tornado. Op basis van deze onderlinge uitslagen zijn onze dames recreanten voor ons dé kampioen. Of de competitieleider ook zo beslist is nog niet duidelijk het kan ook zijn dat er nog een beslissingswedstrijd gespeeld moet worden.
Voor SEC in iedergeval een reden te meer om zaterdag 16 mei tijdens het afsluitfeest extra te vieren. Na het kampioenschap van de CMV 4 jeugd, Dames 1, Heren 1 en nu ook nog de dames recreanten kan het seizoen 2008-2009 niet meer stuk.
Nogmaals aan alle kampioenen en hun trainers en coaches van harte gefeliciteerd.
Foto Loe Geraards, Tv Valkenburg © 2009

← Vorig bericht

Bezoekt de Kluis op de Sjaasberg in Walem.

Bergsteyn-Motorsport te gast in de Belgische “Limburg” Seizoens rally te Bocholt

Volgend bericht →