Dames sen. 1 wint belangrijke wedstrijd.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Dames sen. 1 wint belangrijke wedstrijd.

Dames A verliezen van MenG.Afgelopen zondag stond voor dames senioren 1 van Vilt Bequick de belangrijke uitwedstrijd tegen ESC, de nr. 4 op de ranglijst, op het programma. Kenmerkend voor deze wedstrijd was dat pas na 5 minuten de eerste goal viel. Beide partijen verdedigden goed maar hadden moeite met scoren hetgeen ook in de rest van de wedstrijd uit het scoreverloop bleek.
Vilt Be Quick behield wel steeds een voorsprong waardoor er gerust werd bij een 4-5 stand in het voordeel van Vilt. In het begin van de tweede helft werd het nog spannend door de gelijkmaker van ESC.

Daarna nam Vilt toch het heft weer in handen en kwam men weer op voorsprong. Ondanks het overwicht werd dit niet in doelpunten uitgedrukt en bleef het spannend tot het einde. De einduitslag was 9-11 in het voordeel van HV Vilt Bequick.

Dames A1 speelde tegen Gulpen voor de uitwedstrijd tegen MenG A1. De eerste helft werd het een gelijk opgaande strijd waarbij Vilt/BeQuick de rust in ging met een doelpunt voorsprong. Na de rust speelde MenG in een andere opstelling. Het geluk was deze week niet aan Viltse kant, einduitslag: 14-11.

Gegevens aangeleverd door Maria Starren-Hendriks, HV Vilt Bequick

← Vorig bericht

Uitslagen TTV Sibe

Reguliere overwinning van VV Walram.

Volgend bericht →