Dames Sibbe/Geuldal tonen veerkracht maar komen net tekort

Voorpagina » Toerisme » Dames Sibbe/Geuldal tonen veerkracht maar komen net tekort

Vooraf was de opdracht duidelijk voor de voetbalsters van Sibbe/Geuldal: winnen met twee doelpunten verschil van GSV ’28 om de volgende bekerronde te halen.
De ploeg van trainer Leo Steinbusch begon in Schin op Geul te lief aan het duel en werd op felheid afgetroefd door de opponent. Binnen acht minuten stond de 0-1 op het bord. Nu restte een nog zwaardere opdracht: met drie doelpunten verschil winnen!
Toch had Sibbe/Geuldal uitzicht op de gelijkmaker maar de kansen werden niet benut. Een vreemde terugspeelbal op de eigen keepster werd door de spits van GSV dankbaar in ontvangst genomen en in de 0-2 omgezet.
Waar de gasten wat meer overtredingen nodig hadden, toonde de thuisploeg zich met één overtreding te lief, vond ook de trainer. Dus werd een portie extra inzet verlangd.
Elke Bekkers reageerde kort na de rust attent op een rebound en tikte de 1-2 binnen.
Een misverstand in de eigen defensie bracht de GSV-spits plots in stelling, ook dit cadeautje werd uitgepakt: 1-3. Nauwelijks bekomen van deze opdoffer lag zeven minuten de 1-4 in het netje.
De inhaalrace, zes minuten voor tijd ingezet, kwam feitelijk te laat. Elke Bekkers tekende voor de 2-4 en 3-4. Een heuse hattrick! De tijd was te kort om een puntendeling uit het vuur te slepen.

← Vorig bericht

Programma VHV Sjinborn komend weekeinde

Kruip in de huid van ?

Volgend bericht →