Darttoernooi in café 't Haantje

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Darttoernooi in café 't Haantje

Wederom zeer geslaagdZaterdag 13 september organiseerde dartclub ’t haantje weer een bijzonder geslaagd darttoernooi.
Het kasteleinsechtpaar Ans en Ed had gezorgd voor prachtige prijzen. De lekkere hapjes om de inwendige mens te versterken ontbraken uiteraard niet.
Onder deskundige wedstrijdleiding werd om half acht begonnen met het toernooi. Veel darters wilden zo vlak voor het begin van de Valkenburgse competitie wel even weten hoever ze waren gevorderd met de voorbereiding en dit resulteerde in veel spannende partijen.
De finale in de B-ronde werd gespeeld tussen “good old” Jef Wessels (50+) en de veel jongere Andre Cornips (15). In de laatste leg gaf de routine toch de doorslag en wist Jef de overwinning naar zich toe te trekken.
De finale in de A-ronde was om de vingers bij af te likken. Bloedstollend en zeer spannend. Peter Geraards en Peter Viguurs maakten er een ware thriller van.
Peter Viguurs gooide een super laatste leg met een formidabele finish,en zo was de eerste prijs voor hem. De meeste 180ers werden gerealiseerd door Peter Geraards en de hoogste finish was een prooi voor Ad Kobbenhaegen. Het volgende “Haantje” toernooi vindt plaats op 3 november a.s.

← Vorig bericht

Polfermolen gaat werken aan krachtige toekomst

Lietsje bie Tv Valkeberg

Volgend bericht →

Plaats een reactie