De 27ste St. Rosamarkt in Sibbe

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » De 27ste St. Rosamarkt in Sibbe

Sibbe is druk doende maatregelen te treffen voor een jaarlijks terugkerend spektakel. Op zondag 23 juli 2006 staat heel Sibbe wederom in het teken van een van Limburgs mooiste en bekendste straatmarkten de “ St. Rosamarkt “. Deze door de plaatselijke Tafeltennisvereniging Sibbe Margraten Combinatie georganiseerde markt wordt alweer voor de 27ste keer in successie gehouden vanaf 9.30 tot 17.30 uur.
De unieke combinatie van antiek, curiosa, gebruiksvoorwerpen, marktartikelen en amusement vormt de basis van het jarenlange succes van de St. Rosamarkt. De markt biedt haar bezoekers ook dit jaar weer voldoende eet- en drinkgelegenheden aan. Amusement is er o.a. in de vorm van live muziek bij Café / Friture Aan de Kirk. Op het plein voor gemeenschapshuis “De Blokhut” zal naast de buitenkegelbaan van de Zangvereniging Eendracht uit Sibbe, een optreden plaatsvinden van de blaaskapel De Sappige Boys.
Marktmeester Jos Smeets staat natuurlijk dit jaar weer garant voor een gevarieerd aanbod van marktspullen om het motto van deze markt: voor elck wat wils, opnieuw waar te maken. Als u nog geen plannen heeft voor zondag 23 juli is deze activiteit de moeite van het noteren in uw agenda zeker waard.

← Vorig bericht

Wedstrijden Live! Via www.ec-cycling2006.nl

Streekmuseum met overzichtstentoonstelling van Rob Stultiens

Volgend bericht →