Dierenambulance Limburg Zuid viert feest

Voorpagina » Toerisme » Dierenambulance Limburg Zuid viert feest

Na twintig jaar actieve inzet en dankzij de steun van velen kunnen de dieren in nood in Zuid-Limburg nog steeds rekenen op de steun van de Dierenambulance.
De Dierenambulance Limburg Zuid in Maastricht biedt hulp aan dieren in nood in Zuid-Limburg. Denkt u hierbij aan eerste hulp bij ongevallen, tijdelijke opvang van kleine huisdieren, -vervoer naar en van uw dierenarts en de revalidatie, het grootbrengen en uitzetten van in het wild levende inheemse dieren. Gemotiveerde vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de hulpverlening. De coördinatie gebeurt vanuit de basispost in Maastricht.
Bij dit twintig jarig bestaan past uiteraard een feestje. Op zondag 10 september worden de vrijwilligers, partners, donateurs en de bezoekers getrakteerd op een uitgebreid feestprogramma met interessante workshops, bijzondere muzikale optredens, informatieve stands en natuurlijk een heerlijk hapje en drankje. Op deze speciale dag worden ook de deuren van de Dierenambulance geopend. U kunt dan een kijkje achter de schermen nemen.
De Dierenambulance is gevestigd aan de François de Veyestraat 9 in Maastricht.
 

← Vorig bericht

Romeinse weg gevonden of niet?

Rondleiding in Polferbos rond bomenkap

Volgend bericht →