De Elvis fanclub werd getrakteerd

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » De Elvis fanclub werd getrakteerd

Op een exclusief concertTweeduizend Elvis fans uit Nederland, waaronder ook diversen uit Valkenburg “ondergingen” 14 Oktober een exclusief concert in het Frits Philipsmuziekcentrum in Eindhoven van de orginele begeleidingsband van Elvis Presley de TCB Band, en alle achtergrondkoren van Elvis Presley, het Gospel koor The Imperials en de enige echte The Sweet Inspirations.
Elvis zelf werd vervangen door niemand minder dan Terry Mike Jeffrey, die Elvis ontmoet heeft op 1 augustus 1969 in Las Vegas als 15 jarige jongen. TMJ zoals hij ook wel genoemd wordt was altijd een hele grote fan van Elvis en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt, nu als zanger, en treedt regelmatig op met de orginele cast van Elvis.
Diverse welbekende songs kwamen voorbij zoals Suspicions Minds, Just Pretend, You Gave Me A Mountain, What Now My Love, Johnny B Good, Bridge over Troubled Water, All Shook Up, An American Trilogy, Polk Salad Annie en nog veel meer.
De muzikale bijlage werd verzorgd door:
Glenn D Hardin , piano; Paul Leim , drums; James Burton, sologitaar; Jerry Scheff ,basgitaar; Ron Feuer, keyboards
en een 30 koppig orkest olv. Joe Guercio
The Imperials : Joe Moscheo,Terry Blackwood,
Gus Gaches en Sherman Andrus;
The Sweet Inspirations : Estelle Brown, Myrna Smith, Portia Griffin;
Een van de Valkenburgse fans had nog een zijden sjaaltje in zijn bezit. Hiervan werd vastgesteld dat het origineel is door het soort stof en vanwege een ingenaaide handtekening van Elvis.
Waarschijnlijk werd dit kleinood door hem uitgedeeld tijdens een van zijn optredens.
Aan het concert werd geen ruchtbaarheid gegeven omdat het bedoeld was voor echte Elvis fans, lid van de Elvis fan clubs in diverse landen.
De Europeese tournee kende optredens in Parijs, Milaan, Eindhoven ,Noorwegen en nog in Turnhout.

← Vorig bericht

Verslag van 18 oktober

Verslagen Iason

Volgend bericht →