De energiefactor: leer 10 manieren om je energie ter verhogen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » De energiefactor: leer 10 manieren om je energie ter verhogen.

Workshop wordt georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg."Combineer jij werk, mantelzorg en gezin? Wat blijft er dan voor jou over? Focus op je energiepeil, want die geeft je de ruimte die jij kunt benutten. Tijd is limitatief, energie is uitbreidbaar.
Er zijn manieren, kleine ingrepen, om je hierin te ondersteunen in je dagelijkse routines. Ze voorzien je van positieve energie. In de workshop De Energiefactor ga je met praktische oefeningen aan de slag, die je naderhand in je eigen tijd en ruimte makkelijk kunt herhalen. De oefeningen zijn er op gericht om positieve energie op te doen, die je de kracht geeft om naast je zorgtaken, werk, gezin ook goed voor jezelf te blijven zorgen".
De workshop wordt georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg en de gastspreker is Monique Biloro (WHAW). Combineer je mantelzorgtaken met een betaalde baan/een gezin en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die je voor jezelf kunt creëren? Neem dan deel aan deze (gratis) workshop bij Steunpunt Mantelzorg op dinsdagavond 19 november van 19.00 – 21.30 uur, Sphinxlunet 3 te Maastricht. Aanmelden kan per telefoon (043-3215046) of per e-mail info@voormantelzorgers.nl.

Kijk ook eens op www.voormantelzorgers.nl.

← Vorig bericht

Eindejaarswensen bestellen via Tv Valkenburg?

Zusje neem Carnagala over.

Volgend bericht →