De Greenshop staat in de finale.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » De Greenshop staat in de finale.

Voor “Beste Groenteman van Nederland 2011”. De Valkenburgse Greenshop, op het Theodoor Dorrenplein, staat voor het tweede achtereenvolgende jaar in de finale voor de beste groenteman van Nederland. Afgelopen maandagavond werden de finalisten bekendgemaakt in Monster.

"Wij zijn bijzonder trots om, net als vorig jaar, ook dit jaar in de finale te staan" lieten Ruud en Gerjoh van Appeven weten. "De concurrentie was enorm hoog en de verschillen onderling waren erg klein. Sterker nog, het verschil werd ‘achter de komma’ gemaakt".
Na de vreugde kwam ook gelijk het besef dat ze nu een stapje dichterbij zijn bij het uiteindelijke doel: Beste Groenteman van Nederland worden. Maar ze beseffen ook maar al te goed dat er een nog een belangrijke ‘hindernis’ genomen moet worden: de finale tijdens de vakbeurs AGF Detail op 19 september. “We gaan er alles aan doen om te winnen. We blijven met veel inzet en passie werken. Dat verandert niet. We blijven gewoon onszelf. Dan moet het goed gaan komen…” aldus Ruud en Gerjoh.

← Vorig bericht

Foto’s van bunkers en Leeuwterrein gevraagd.

Diamanten huwelijk in Berg en Terblijt.

Volgend bericht →