De laatste wedstrijden lentecompetitie.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » De laatste wedstrijden lentecompetitie.

Volgende week jeugdkamp op programma.Uitslagen:
B1 tegen Zwart Wit 5-2
Marsna tegen de D2 7-7
Marsna tegen de C1 1-17
Born tegen de D1 0-8

Wedstrijdverslagen:
Geen verlies dit weekend, het jonge D2 team speelde gelijk en de rest boekte een overwinning.C1 behaalde zelfs een grote overwinning. Vandaag de laatste wedstrijd van de lentecompetitie voor onze D1 dames. Een uitwedstrijd tegen Born stond op het programma.De dames moesten even wennen aan de buitentemperatuur maar daarna gingen ze goed van start. Er werd regelmatig gescoord uit mooie, snelle tegen aanvallen en af en toe een goed afstandsschot. De tegenpartij kwam niet echt tot serieuze doelkansen. De ruststand was dan ook 0-7 in ons voordeel.De tweede helft verliep minder goed. Er werden wel genoeg kansen gecreeerd maar de afronding was slecht. Uiteindelijk een magere 0-8 overwinning. Uiteindelijk eindigen de dames op een mooie 2e plaats met een prachtig doelsaldo van 53 doelpunten voor en maar 9 doelpunten tegen.

Voor volgend weekend staat als afsluiting van dit handbalseizoen ons jaarlijkse jeugdkamp op het programma. Tevens geef ik na 3 jaar het trainer- en coachschap over aan Mark Jenissen en Lauri Claessen. Ik kan terug kijken op een leuke, sportieve periode en zal de meiden volgend seizoen zeker blijven volgen en aanmoedigen.
Verslag Inge Duijsings-Frissen.
Het B1 team moest weer eens de hulp inroepen van diverse C speelsters bij de thuiswedstrijd tegen Zwart Wit, maar het werd een fijne wedstrijd. Het tempo lag aan beide kanten wel niet al te hoog, soms zelfs erg laag.Bij de rust was het 2-1 en er werd met 5-2 gewonnen.
Verslag: Maria Starren-Hendriks
Programma 13 en 14 juni 2009.

Zaterdag 2 thuiswedstrijden:
10.20 uur de C2 tegen Zwart Wit
11.05 uur de C1 tegen Wijnandia
Zondag speelt de B1 nog uit tegen BFC om 16.30 uur.

Verder begint vrijdag 12 juni het jaarlijkse kamp voor onze jeugd.In tenten overnachten, nachtspel, zwemmen, lekker eten en nog veel meer. En vooral niet veel slapen.

← Vorig bericht

Prijsuitreiking kleurwedstrijd.

Iason C1 is kampioen geworden.

Volgend bericht →