De SP vindt het oefenen bij Walram in zand en modder niet langer verantwoord

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » De SP vindt het oefenen bij Walram in zand en modder niet langer verantwoord

en vraagt het College op korte termijn om maatregelen

Ik wil namens de SP fractie mijn ongenoegen uitspreken over de staat van de oefenvelden van de voetbalvereniging Walram.

Het oefenveld dat boven bij het parkeerterrein ligt ook wel het C veld genoemd, is een grote zandbak die niet zou misstaan in een speeltuin. Dit veld is zo slecht, dat er heel vaak spelers(ters) geblesseerd van het veld afgedragen moeten worden.

Ook het B veld wordt gebruikt om op te oefenen, maar is na een regenbui nauwelijks meer te gebruiken om er op een normale manier op te oefenen.

De voetbalvereniging telt 4 senioren en 9 jeugd elftallen cq zeventallen, die allen op het C veld oefenen, want het B veld wordt ook gebruik om op de zaterdag en zondag competitiewedstrijden te spelen. Daarom is het niet wenselijk dat er op veel op dit veld geoefend wordt.

Wij vinden het daarom niet meer verantwoordelijk om de leden van de voetbalvereniging Walram op zo een slecht oefenveld te laten oefenen.

Wij vragen daarom ook af of het niet mogelijk is dit veld te vervangen voor een kustgrasveld.

Dit is naar onzes inziens de enige mogelijkheid om van deze problematiek af te komen.

Onze vragen aan het college ven Burgemeester en Wethouders zijn:

1) bent u bereid om er voor te zorgen dat er van het oefenveld (C veld) een kunstgras aangelegd word?

2) bent u bereid om er voor te zorgen dat de leden van voetbalvereniging Walram op een fatsoenlijke manier gebruik kunnen maken van oefenvelden?

Namens de raadsfractie van de SP,

Stuf Boumans.

← Vorig bericht

Spreekuur IBGV in Sibbe-IJzeren

Stille tocht op dag tegen geweld

Volgend bericht →