De uitslagen van zaterdag 04-04-2009

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » De uitslagen van zaterdag 04-04-2009

Sibbe MC 1 gaat voor kampioenschap.Senioren:
Sibbe MC 1 – Falco 3 7 – 3
De derby werd wederom een dikke overwinning voor Sibbe. Een voortreffelijk spelende John Brouwers bond alle falconaren aan zijn zegekar en won dus 3x, Peter Smitsmans voegde hier 2 punten aan toe, Jo Wienen won 1x en was in het dubbel de X-factor, waardoor dit punt ook voor Sibbe was. Sibbe MC 1 staat nu bovenaan in de 1e klas A. Met nog 3 wedstrijden voor de boeg, gloort het kampioenschap aan de horizon.
Sibbe MC 2 – Seta 2 6 – 4
Heren 2 trad in de Blokhut aan tegen Seta 2 uit Sevenum. De vorige ontmoeting was geëindigd in een 6-4 nederlaag en op de ranglijst stond Seta op de derde plaats, één punt boven de Sibbenaren. In een spannende wedstrijd wisten alle spelers van het tweede, Danny Lachanteur, Jelle Uringa en Otto Bekers, 2 partijen winnend af te sluiten. Helaas ging het dubbel Danny/Otto met 11-13 in de vijfde set verloren, uiteindelijk won men met 6-4. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat het team nu op een verdienstelijke derde plaats.
Sibbe MC 3 – Ready 2 4 – 6
Alweer een derby, echter ditmaal gingen de mannen uit Broekhem Zuid met de winst ervandoor. Zonder de vaste waarde Wilfried Baenen, kon men niet tot winst komen.
Ready 3 – Sibbe MC 4 0 – 10
Een spannend wedstrijdverloop van alweer een derby. Jos Smeets, Wiel Ernst en Tom Roebroeck bleven al hun tegenstanders de baas. De uitslag is ietwat geflatteerd, aangezien er 6 wedstrijden pas in de 5e game beslist werden. Hierdoor werd het een lange pot tafeltennis. Neemt niet weg dat men met een voldaan gevoel naar huis ging.
Sibbe MC 5 – Nieuwenhagen 8 NB

← Vorig bericht

S.E.C. dames 1 werd zaterdag kampioen

De wedstrijd van de gemiste kansen

Volgend bericht →