De verhalenverteller van de Keizer

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » De verhalenverteller van de Keizer

Bedenker Basje Bariton reeks speelt vertelvoorstelling.De vertelvoorstellingen op de woensdagmiddag, die dit jaar opnieuw geintroduceerd worden, mogen zich op steeds meer belangstelling verheugen.
Niet alleen het publiek maar ook de theatermakers weten ons kindertheater steeds makkelijker te vinden.
Het geheel gerenoveerde grottheater inspireert tot het maken van gloednieuwe voorstellingen. Zo raakte ook Walther Odekerken geinspireerd door de unieke sfeer van dit kleine theatertje. Hij bedacht en ontwikkelde speciaal voor dit theater de voorstelling : De verhalenverteller van de Keizer. Walther Odekerken staat voor velen bekend als de bedenker van de succesvolle reeks kindermusicals : Basje Bariton. Ook is hij actief als componist en regisseur voor Muziektheater Heuvelland.
Als de enige echte verhalenverteller van de keizer moet je heel wat in je mars hebben.
De verhalenverteller kan dan ook van ieder thema een schitterend verhaal maken. Hij nodigt de kinderen uit om te vertellen waarover de voorstelling moet gaan en verwerkt dit ter plekke in de meest spannende en grappige verhalen.
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en is te zien op woensdag 5 juli om 14.30 uur. Toegangsprijs € 3,00.
Kaarten zijn niet verkrijgbaar in de voorverkoop maar enkel te reserveren via www.theatervalkenburg.nl.
Meer informatie via de informatie- en reserveerlijn op nummer 043-6012581.

← Vorig bericht

Tour Sportif Limbourgeois

Coalitie reageert op CDA uitlatingen op Tv Valkenburg

Volgend bericht →