De wedstrijd van de gemiste kansen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » De wedstrijd van de gemiste kansen

van HV Vilt Recreanten tegen SVM.In de handbalwedstrijd van Vilt Bequick tegen SVM werd in de eerste helft zeer sporadisch gescoord. De ruststand was in Vilts voordeel (2-0). Direct na de pauze kwam SVM op gelijke hoogte 2-2.
Het veel kansen missende Vilt/BeQuick (7x paal, vrij voor keepster, missende break out’s) kwam weer op achterstand: 3-2. Via een mooi uitgespeelde aanval werd het via de hoek 3-3. Een kleine onoplettendheid was er de oor-zaak van dat SVM weer op voorsprong kwam.
Ondanks de vele Viltsekansen werd niet meer gescoord. Eindstand derhalve 4-3 voor SVM. Een onnodige nederlaag. Commentaar van Viltse zijde was duidelijk.
“Het is toch moeilijk om vrije doelkansen langs de keepster te gooien. Zij hoefde er zelfs geen moeite voor te doen”, aldus Martin Slenter van HV Vilt Bequick.
Vrijdagavond vond de huldigingswedstrijd van de C1 plaats. De moeders van de meiden waren de tegenstander, van te voren hebben zij enkele keren onderleiding van Gini getraind om niet geheel onvoorbereid kun krachten met de jeugd te meten. Het werd een leuke wedstrijd waarbij de jeugd toch wel wat sneller was en dan ook met de overwinning aan de haal ging, maar de moeders hebben zich goed en kranig verweerd.
Na afloop was er een gezellige feestavond, mede dankzij de sponsoren Ralph en Veronique van Plus Kaumanns en Meubelstoffering Jo Kaanen.Ook het optreden van Tut on Tour viel erg in de smaak bij de aanwezige supporters.
Enkele moeders vonden het handballen zo leuk dat ze ermee door willen gaan, ze gaan allereerst enkel e keren meetrainen met de recreanten van onze vereniging.

← Vorig bericht

De uitslagen van zaterdag 04-04-2009

Esther Crombag in de lokale politiek

Volgend bericht →