Debutant schrijfster uit Valkenburg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Debutant schrijfster uit Valkenburg.

Thriller genaamd “Dodelijk Spoor”.Astrid Schins uit Valkenburg schrijft onder de pseudoniem Jacky Ceulen. In het dagelijks leven is ze verpleegkundige en werkt als aerobicsinstructrice in de Polfermolen. Ze woont sinds 1996 in Valkenburg.

Haar eerste boek, ‘Dodelijk Spoor’ genaamd, is een fictief verhaal en speelt zich af in Zuid-Limburg waar ze geboren en getogen is.

Lang fantaseerde de 38 jarige Jacky Ceulen over een thriller van haar eigen hand. Eind september 2010 maakte ze haar droom waar en debuteerde ze met ‘Dodelijk Spoor’.

Op de achterflaptekst van ‘Dodelijk Spoor’ staat te lezen: "Het ontspannen weekend dat Carmen in gedachten had, wordt een carrousel aan emoties.
Schimmen van vroeger veranderen in beelden die langzamerhand zo duidelijk worden dat Carmen ze niet meer kan negeren. Gaandeweg vallen de stukjes van het geheim dat ze al zoveel jaren bij zich draagt op hun plaats".

In de debuutroman sleurt Jacky de lezer in een hoog tempo langs angst, loyaliteit, bedreiging, liefde en geweld. Mede door de verrassende wendingen blijft de thriller tot het laatste moment boeien.

← Vorig bericht

Petitie tegen verhoging toeristenbelasting.

Griezelen op en rond het Geulstrand.

Volgend bericht →